ОФIЦІЙНІ ПРАВИЛА


участі в Акції під умовною назвою «Купуй квитки на «Довбуш» в Multiplex та отримуй можливість виграти одну з п’яти ювелірних прикрас від MarkoSoli»:

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1.1. ФОП Панчишин Соломія Андріївна (3295703207, місцезнаходження: 79053, м. Львів, вул. Г. Граб’янки 1а, кВ.5) (далі за текстом – «Організатор») та Приватне акціонерне товариство «Мультіплекс-Холдинг (ЄДР 32850366, адреса: 01021, м. Київ, вул. Інститутська, 28.) (далі за текстом – «Партнер») разом іменовані «Сторони» погодили ці офіційні правила участі в Акції під назвою «Купуй квитки на «Довбуш» в Multiplex та отримуй можливість виграти одну з п’яти ювелірних прикрас від MarkoSoli» (далі по тексту – «Правила» та «Акція» відповідно).

 

1.2.Учасників Акції буде визначено в порядку та на умовах, викладеними в Правилах.

 

1.3. Фонд заохочень Акції (далі – Заохочення) забезпечується Організатором. Кількість Заохочень обмежена, всього 5 шт.

 

1.4. Сторони не несуть відповідальності за не ознайомлення Учасника з даними Правилами.

 

2. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ

 

2.1. Акція проводиться до 21 жовтня 2023 року включно і розповсюджується на покупців, які придбали онлайн або за допомогою мобільного додатку Партнера квитки на кіносеанси фільму під назвою «Довбуш» в мережі кінотеатрів Multiplex з 30 вересня 2023 року по 21 жовтня 2023 року (надалі – «Період проведення Акції»).

 

2.2. Організатор Акції залишають за собою право збільшувати кількість заохочень.

 

2.3. Учасниками акції стають автоматично усі особи, які в період з 30 вересня 2023 року по 21 жовтня 2023 року придбали квитки на кіносеанс фільму під назвою «Довбуш» одним із наступних способів:

 

• Онлайн на офіційному веб-сайті Організатора — https://multiplex.ua/;

 

• Онлайн у мобільному додатку Multiplex.

 

3. ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ АКЦІЇ

 

3.1. До участі в Акції допускаються дієздатні громадяни України, яким на дату визначення переможця Акції виповнилося 18 (вісімнадцять) років, які проживають на території України, мають чинний паспорт громадянина України та які в період проведення Акції виконали умови, викладені в даних Правилах.

 

3.2. Учасником Акції може бути особа, яка при придбанні квитків залишила інформацію про засоби зв'язку :номер телефону та email.

 

3.3. Беручи участь в Акції, Учасник Акції підтверджує, що він ознайомився з Правилами Акції та погоджується з усіма умовами її умовами.

 

3.4. Під час участі в Акції Учасники зобов'язуються дотримуватись вимог даних Правил та норм чинного законодавства України, та у випадку не виконання вимог цих Правил та вимог законодавства України, втрачають право на подальшу участь в Акції.

 

4. ПОРЯДОК ІНФОРМУВАННЯ ПРО УМОВИ АКЦІЇ

 

4.1. Інформування щодо Правил та умов проведення Акції здійснюється за допомогою анонсування Акції на офіційному веб-сайті Організатора //https://markosoli.ua/ , //https://multiplex.ua/ .

 

5. УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ

 

5.1. Покупець, що виконав умови участі в Акції і придбав квитки у порядку та період, визначений цими Правила стає учасником розіграшу, який проводиться Партнером шляхом випадкового вибору серед бази Учасників.

 

5.2. 16 жовтня 2023 року серед Учасників випадковим шляхом за допомогою ресурсу random.org. Партнером буде обрано 5 переможців. Результати будуть опубліковані на сторінці мережі кінотеатрів Multiplex в Instagram.

 

5.3. Організатор забезпечує можливість переможцям Акції обрати одну із п’яти прикрас із колекції «MarkoSoli х Довбуш». Фонд заохочення складається з двох срібних кольє з хрестиком і шелестами, двох срібних кольє з шелестами та намиста-баламутів з перламутром та срібним хрестиком. У колаборації втілені автентичні символи та орнаменти Карпатських регіонів XVIII ст. в поєднанні з сучасними і сміливими формами.

 

5.4. Ознайомитись із колекцією можна за посиланням https://markosoli.ua/collections/dovbush

 

5.5. Організатор здійснює контакт з переможцями, і направляє на зазначену переможцем адресу обрану ним прикрасу. Організатори конкурсу мають право змінити переможця, якщо протягом 5 днів з моменту визначення переможця, переможець не виходить на зв'язок через вказані при покупці квитків контакти, а саме номер телефону та email.

 

6. ФОНД ЗАОХОЧЕННЯ

 

6.1. Заохоченням Акції (забезпечує Організатор) є 5 прикрас від ювелірного бренду MarkoSoli.

 

6.2. Заохочення Акції обміну, чи поверненню не підлягає. Заохоченням можна скористатися лише один раз в рамках Акції.

 

6.3. Заохочення Акції не може бути замінене грошовим або будь-яким іншим еквівалентом.

 

6.4. Учасники Акції мають право отримати Заохочення виключно на умовах, які описані в цих Правилах.

 

Організатор/Партнер не несе відповідальності, якщо учасник не скористався можливістю використати.

 

Заохочення або за нездатність учасником скористатися ним не з вини Організатора/Партнера Акції.

 

7. НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

7.1. Учасник Акції приймає участь в Акції особисто, від свого імені, добровільно та самостійною Учасник Акції бере на себе всі ризики щодо відповідальності та наслідків, які пов'язані з участю в Акції та отриманням Заохочення.

 

7.2. Для отримання Заохочення Акції в рамках цієї Акції Учасник Акції погоджується на обробку персональних даних та не проти використання інформації про особистий номер телефону.

 

7.3. Якщо при реєстрації на сайті чи у мобільному додатку Multiplex Учасник Акції вказав неправильний контактний номер телефону, Організатор та Партнер не несуть відповідальності за отримання некоректної інформації від Учасника Акції та надсилання Заохочення.