ОБМІН ТА ПОВЕРНЕННЯ

    Ми дбаємо про якість та сервіс, тому намагаємося максимально задовольнити запити наших клієнтів, щоб підібрана прикраса підійшла та стала улюбленою у Вашій колекції!

  Хочемо Вас поінформувати, що відповідно до чинного законодавства України ювелірні вироби входять до переліку товарів, що не підлягають поверненню та обміну: «Ювелірні вироби належної якості, зазначені у Переліку непродовольчих товарів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. №172, не підлягають поверненню та обміну. "

Однак, як виключення, протягом 14 днів з дня покупки ми можемо обміняти виріб належної якості, якщо він не підійшов Вам за розміром або іншими характеристиками.



ОБМІН


  1. Ви можете обміняти ювелірний виріб протягом 14 днів після отримання покупки.
  2. Обмін можливий лише за наявності всіх пломб, бірок, товарного чеку та брендового упакування без пошкоджень.
  3. Виріб не може бути обміняний, якщо він має ознаки використання або дефекти, зміна кольору, спричинена хімічними засобами.
  4. Після обміну всі ювелірні вироби проходять перевірку якості на виробництві. Якщо виріб не змінювався і відповідає всім зазначеним на бірці характеристикам ми обміняємо на інший ювелірний виріб.
  5. Обміну підлягають лише ювелірні прикраси. Сувенірна продукція (срібні ложки, посуд, рамки, брелоки тощо), а також ікони належної якості обміну не підлягають.
  6. На жаль, витрати на доставку не компенсуємо.

ВАЖЛИВО!

Ви завжди можете обміняти ювелірну прикрасу, придбану в інтернет-магазині MarkoSoli jewelry в межах наявного асортименту. Наш менеджер з радістю допоможе вибрати альтернативу, яка точно задовольнить Ваші побажання.


Зверніть увагу, що Ви можете обміняти ювелірний виріб на рівноцінний або дорожчий за вартістю. У разі вибору прикраси нижчої вартості – різниця в ціні не повертається.


Вироби з дорогоцінного каміння приймаються до обміну лише після проведення експертизи на ювелірному виробництві.


Повернення коштів здійснюється лише на картку з якою було здійснено оплату.


Зарахування коштів відбувається протягом 7-14 банківських днів.


 

У разі виникнення будь-яких запитань чи побажань Ви завжди можете нам написати:

markosoli.jewelry@gmail.com

viber/telegram  +380680802200.