Ідеї подарунків до 8 Березня🌷


У ТОП подарунків на будь-яке свято, зокрема й до 8 березня, завжди потрапляють ювелірні прикраси.

Початок весни – це оновлення. Оновлення образу, гардеробу, піднесений настрій. Кожна жінка прагне бути привабливою і чекає на особливий подарунок, від якого захопить дух. Саме ювелірні вироби мають своєрідну магію робити прекрасну стать щасливішою.


Ювелірна мережа MarkoSoli- це про стиль в прикрасах, про новий образ та почуття! Подаруйте емоції за допомогою справжніх жіночих радощів - компліментів, відлитих у золоті чи сріблі, лаконічних чи пафосних, прикрашених натуральним камінням чи діамантами.


Ювелірний подарунок на 8 березня.

Мінімалістичні прикраси у сріблі або золоті для тих дівчат, хто любить лаконізм. Маленькі сережки вкрутки, витончене кольє з одним камінчиком, ніжний браслет викликають щире захоплення. І пристрасний поцілунок вам гарантовано.

 


Геометричні та асиметричні аксесуари на піку моди цього сезону. Вони для дівчат із викликом, які найбільше цінують свій неординарний стиль.


Авторські прикраси підійдуть для мам і для тих дівчат, які люблять оригінальність та вишуканість, цінують смак та власну індивідуальність. Колекція Колібрі, запропонована MarkoSoli, з напівдорогоцінним камінням, внесе нотку свята у кожний образ.


А ось діаманти - це про розкіш та статус. З ними і без слів можна сказати про глибокі почуття.


Подарунки на всі випадки життя, що не потребують відповідності образу або стилю, також є. Сережки, що звисають на рухомій підвісці, сережки-кільця, які продовжують залишатися в тренді, привертають погляд. Різні кольє, браслети у теплу пору року стають невід'ємним аксесуаром. Медальйони за знаком зодіаку з відповідним каменем та гравіюванням будуть не лише окрасою, а й оберегом.


Ми знаємо, що найкращий подарунок – це увага. Покажіть своїм мамі, сестрі, подрузі або коханій, що в подарунок вкладено не лише кошти, а й ваш час, сили та любов. Завітайте до салонів MarkoSoli або виберіть подарунок он-лайн.