Стихія повітря - Водолій


Дорогоцінні та натуральні камені. Чи впливають вони на долю та здоров'я того, хто їх носить, як планети посилюють енергетичні вібрації мінералів та взаємодіють із їхніми власниками? Чи справді коштовне каміння може стати оберегом та талісманом?

Ще з давніх-давен люди наділяли натуральне каміння містичними властивостями. Астрологія класифікувала вплив мінералів відповідно до місяця народження та відповідності розташування планет.

🔹Що розповідає астрологія про один із найсуперечливіших знаків зодіакального кола – ВОДОЛІЯ (21 січня – 19 лютого).

Представники Водолія постійно перебувають у пошуку нових відчуттів, водночас не люблять змін. Вони мрійливі романтики та досить цілеспрямовані. Товариські, проте справжніх друзів обирають за неординарністю та інтелектом, один раз і на все життя. Наділені творчою енергією, оптимізмом та розвиненою інтуїцією.

Покровителями цього знака є планети Сатурн та Уран, а стихією – повітря.
водолей камни по гороскопу, водолей камни драгоценные, водолей камни по знаку зодиака, водолей камень авантюрин, камень водолея аметист, водолей драгоценные камни по гороскопу

Повітря – це свобода, яку не вгамувати, це енергія, яку не можна укласти. Це політ фантазії, який не має перешкод. Саме серед Водоліїв найбільше геніїв, творчих особистостей та вчених. І саме Водолії найбільше цінують волю. Головне, щоб цей дух свободи не забрав багатого уявою Водолія у світ ілюзій, відірваних від земного життя.

Водолії мають привабливу зовнішність і воліють виділятися з натовпу. У своєму зовнішньому вигляді вони намагаються підкреслити індивідуальність за допомогою одягу та аксесуарів.

Ювелірна прикраса з каменем-талісманом стане не лише доповненням їхнього ідеального образу, а й потужним сакральним помічником.

Як планети впливають на Водолія? Уран змушує Водолія бути розумним і винахідливим, прагнути нових знань і революційних змін. Сатурн закликає зайняти престижну посаду і високе становище в суспільстві.

Натуральне та дорогоцінне каміння здатне впорядкувати суперечливі якості Водолія, посилити існуючі, і, звичайно, стати окрасою його красивого вигляду. Потрібно лише орієнтуватися, в якій декаді він народився.

Водолії першої декади (з 21 січня по 1 лютого) — спокійні вразливі романтики, яким властиві перепади настрою, творчі особистості, з багатою уявою, глибокою мудрістю та інтуїцією. Їм не завжди вистачає рішучості та енергії. Тому сприятливий вплив на цих людей має каміння з сильною енергетикою: перли, аметист і аквамарин.

💎Аквамарин – дорогоцінний камінь третього порядку підходить для жінок-Водоліїв, щоб урівноважити творчість та рішучість.

💎Аметист – цінний різновид кварцу, камінь духовності, приводить у гармонію всі рівні свідомості, використовується для медитацій.

💎 Перли для Водоліїв мають свій сакральний сенс, вони врятують від розчарувань у коханні.

Водолії (з 2 по 11 лютого), що народилися в другій декаді, відрізняються аналітичним складом розуму, наділені особливим шармом, комунікабельністю та мудрістю. Посилити хороші якості та захистити від злого ока їм допоможуть бурштин, хризоліт та олександрит.

💎Бурштин - це не мінерал, а смола стародавніх дерев. Камінь щастя, сили та здоров'я, любовний талісман, який приваблює закохані серця.

💎Олександрит – дорогоцінний камінь, вкрай рідкісний та унікальний тим, що змінює своє забарвлення залежно від освітлення. Він здатний відображати внутрішній стан своєї володарки, так само змінюючи відтінок.

💎 Хризоліт – камінь із смарагдовою душею, надзвичайними відтінками ніжно-зеленого: від золотистого сяйва до яскравої зелені молодої трави. Для Водолія хризоліт заряджений на впевненість та успіх.

Представники знака третьої декади (з 12 по 20 лютого) відрізняються чутливістю та стриманістю. Підштовхнути до дій та стати рішучіше їм допоможуть сапфір, топаз та турмалін.

💎Сапфір – дорогоцінний камінь першого ладу. Символ мудрості та влади.

💎Топаз – дорогоцінний камінь другого порядку, камінь із характером. Здатний приборкати внутрішню стихію, врівноважити та надати рішучості.

Астрологи радять носити ці мінерали тим, хто народився під знаком Водолій. А ми рекомендуємо при виборі дорогоцінного каменю прислухатися до своєї інтуїції, потримати камінь у руках, відчути його тепло, вловити вібрації його енергії. Тільки тоді цей камінь працюватиме і приноситиме на 100% ті якості, які ви в нього вкладаєте.